Р Е Ш Е Н И Е №79 ОТНОСНО: Проект за изменение на действащия Общ устройствен план на Община Пазарджик относно имоти в землищата на селата Априлци, Сбор, Черногорово, Гелеменово, Огняново, Хаджиево и Величково.

О Б Щ И Н С К И   С Ъ В Е Т  -  П А З А Р Д Ж И К

  

Р Е Ш Е Н И Е

79

от 24 март 2023 година, взето с Протокол №3

  

ОТНОСНО: Проект за изменение на действащия Общ устройствен план на Община Пазарджик относно имоти в землищата на селата Априлци, Сбор, Черногорово, Гелеменово, Огняново, Хаджиево и Величково.

 

Предложението е законосъобразно и основателно. Чрез проекта на ПУП-ПР ще се даде възможност за реализиране на заявените инвестиционни намерения. Поради това Общинският съвет, след като обсъди предложението на Кмета на Община Пазарджик, на основание  чл. 21 ал. 1 т. 11 във връзка с ал. 2 от ЗМСМА и чл. 124,  ал. 1, чл. 124б, ал. 1 и чл. 134, ал. 1, т.1 от ЗУТ

 

Р Е Ш И:

 

Одобрява проект за изменение на действащ Общ устройствен план относно имоти в землищата на селата Априлци, Сбор, Черногорово, Гелеменово, Огняново, Хаджиево и Величково, с който имотите се включват в зона с допустима промяна на предназначението на земята „Предимно производствена“ (Пп) със съответни на зоната  параметри за застрояване – максимална плътност на застрояване до 80%, Кинт. до 2,5, минимална озеленена площ 20-40%.

 

 

Общ брой на общинските съветници

Общо гласували

За

Против

Въздържали се

41

29

28

0

1

 Оригинал на документа

 

ХАРИ ХАРАЛАМПИЕВ

Председател на Общински съвет – Пазарджик

 

 

петък 31 март 2023 - 13:19:13