Р Е Ш Е Н И Е №123 ОТНОСНО: Промяна в състава на постоянна комисия „Законност” и постоянната комисия по Закона за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество.

     О Б Щ И Н С К И   С Ъ В Е Т  -  П А З А Р Д Ж И К

 

 

Р Е Ш Е Н И Е

123

от 27 април 2023 година, взето с Протокол №4

 

 

ОТНОСНО: Промяна в състава на постоянна комисия „Законност” и постоянната комисия по Закона за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество.

 

Общински съвет – Пазарджик, след като обсъди предложението на Хари Харалампиев – Председател на Общинския съвет и на основание чл. 21, ал. 1, т. 1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл. 41 от Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация,

 

Р Е Ш И:

 

  1. Избира общинския съветник Иван Димитров за член на постоянна комисия „Законност” и на постоянната комисия по Закона за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество.
  2. Избира общинския съветник Иван Димитров за председател на постоянната комисия по Закона за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество.

 

 

 

 

 

Общ брой на общинските съветници

Общо гласували

За

Против

Въздържали се

41

36

36

0

0

 

 Оригинал на документа

 

 

 

 

 

 

ХАРИ ХАРАЛАМПИЕВ

Председател на Общински съвет – Пазарджик

четвъртък 04 май 2023 - 17:32:38