Р Е Ш Е Н И Е №57 ОТНОСНО: Промяна в състава на постоянни комисии „Устройство на територията, общинска собственост, транспорт и комуникации” и „Жалби, сигнали и предложения на граждани”

О Б Щ И Н С К И   С Ъ В Е Т  -  П А З А Р Д Ж И К

  

Р Е Ш Е Н И Е

57

от 24 март 2023 година, взето с Протокол №3

  

ОТНОСНО: Промяна в състава на постоянни комисии „Устройство на територията, общинска собственост, транспорт и комуникации” и „Жалби, сигнали и предложения на граждани”.

 

Общински съвет – Пазарджик, след като обсъди предложението на Хари Харалампиев – Председател на Общинския съвет и на основание чл. 21, ал. 1, т. 1 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл. 41 от Правилника за организацията и дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация,

 

Р Е Ш И:

 

  1. Избира общинския съветник Ангел Минков за член на постоянните комисии „Устройство на територията, общинска собственост, транспорт и комуникации” и „Жалби, сигнали и предложения на граждани”.
  2. Избира общинския съветник Ангел Минков за заместник-председател на постоянна комисия „Жалби, сигнали и предложения на граждани”.

 

 

Общ брой на общинските съветници

Общо гласували

За

Против

Въздържали се

41

37

37

0

0

 Оригинал на документа

 

ХАРИ ХАРАЛАМПИЕВ

Председател на Общински съвет – Пазарджик

 

 

 

петък 31 март 2023 - 11:51:29